Najnovšie recenzie zo sekcie Hubice a kefy k vysávačom
- Šetrný k nábytku
- Možnosť otáčania hlavice pre nastavenie polohy
- nízka cena
Hlavica na vysacac je uuuuuuzasna, chlpy z koberca idu skvelo dolu. Som maximalne spokojna a objednala som aj pre moju znamu. Dakujem
Nedošiel mi.
Ešte mi nedošiel.
- Nic
- Vysoka cena
- Vadny kus
Prepinanie medzi kobercom a pevnou podlahou nefungovalo. Zjavne vadny kus, ktory uz niekto predomnou vratil, na telese hubice bolo vysuchane miesto od toho ako prepinac drhol pri pokuse prepnut medzi kobercom a pevnou podlahou.
- Kefky na hubicu po celom obvode
- Otacave prepínanie rezimu, automaticky režim menej prispôsobivy
- Odporúčam. Je to originál. Kúpená už tretia. Ale je to poľská výroba takže mohla by byť lacnejšia.
Kvalita nezodpovedá cene. Kúpená už tretia v priebehu 3 rokoch. Takže mohla by byť lacnejšia. Uvidíme ako dlho vydrží táto.
- potreboval som
- nemá
super kefy len keby sa hlavica neotačala tak lahko
- Skvele na koberce a tvrde podlahy
Teraz mozem moj karcher wd3 pouzivat aj na koberce, oproti povodny mokro-suchym hubiciam je toto na podlahy velky rozdiel. Stal sa z toho aj plnohodnotny "domaci" vysavac na chalupe.
- vynikajuci na tvrde podlahy a linoleum
- produkt je plne funkčný k mojej spokojnosti má doplnok navyše, ktorý sa mi osvedčil pri drobných predmetoch.
- kvalita
- Prirodne stetiny, maksie a tichsie ako umele
- Absolútna topka, príslušenstvo ktoré sa hodí v domácnosti, v aute, všade. Jednoznačne odporúčam
- Vynikajüca kefka, 3peci8lne na chlpy n83ho ps9ka.
Ods8va aj ve2mi ostr0 chlpy s kobercov.
- Lahka manipulacia
Spokojnosť
Prišlo mi presne to čo som chcela. Som spokojná
Zobrazujem 221 - 240 zo 370 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Ďalšie »