Najnovšie recenzie zo sekcie Hubice a kefy k vysávačom
- Hlavica je skvela
- Vysavanie z predu aj zozadu co u konkurencie nenajdete
- Nema svetlo
Iba v tomto obchode som našiel túto časť ako samostatný diel a nemusel som kupovať celú hubicu za 3 násobnú cenu.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že bylo našemu výrobku dáno tak malé hodnocení, neboť většina zákazníku jej hodnotí velice pozitivně. Můžete nám dát prosím zpětnou vazbu na náš email: [email protected], co přesně Vám na výrobku nevyhovuje? Děkujeme Sencor Care.
- Nemá vodiace kolieska
- Produkt som kupovala na základe kladných recenzií, veľmi dobrej ceny, zatiaľ neodskúšaný.
ODPORÚČAM
- Je výborné, že k čističu podláh je možné prikúpiť daľšie komponenty za priajateľné ceny.
ODPORÚČAM!
vyhovuje
tymto nastavcom sa da sa zredukovat ovalna koncovka vysavaca elektrolux Pure D8.2 na okruhlu.
- male kolieska
S vyrobkom nie som absolutne spokojna, hubica ma oproti originalu male kolieska, tym padom vobec nesedi na podlahe.
- Funkčné za par eur
- Vysoká kvalita zhodná z originalom
- Výborná cena
vyhovuje požiadavke
Kärcher 2.885-018.0
Pridané: 14. februára 2023
(naposledy upravené 11. marca 2023)
Zakúpený v planeo.sk
- Super
- Kompatibilný
Super ochotný
- Pracuje ako má , spokojnosť
- Kefka ma elipticky tvar, trubka sa da plynule otocat voci kefke a nastavit tak uhol kefky voci trubke od "takmer" 0 po "takmer" 90 stupnov. Priemery na kefke aj redukciach su presne, drzia na rukovatiach dobre. Vhodne aj pre trubky starych vysavacov (ETA, ..)
Objednávka bola vybavená včas personál v predajni príjemný objednaný produkt je Ok
Zobrazujem 121 - 140 zo 368 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...19 Ďalšie »