Najnovšie recenzie zo sekcie Hubice a kefy k vysávačom
Mam doma psa, bola to účelová kúpa spojená zo zvedavosťou, zatiaľ som nemala čas to vyskúšať na všetkom.. (tovar bol dodaný len pár dní dozadu) Ale ak to spojíte s dokonalým vysávačom s veľkým výkonom.... Super vec do auta, na chlpy... Alebo gauč a koberce!! Jednoducho netreba šetriť na dobrých veciach a ísť do toho...
Rýchle dodanie, spokojná som s produktom
výborný pomer cena/kvalita
Spĺňa čo som od neho očakávala za dobrú cenu.
- kefa je oproti originálnej riedka. Má menej štetín v jednom trse a jednotlivé trsy sú od seba viac vzdialené.
- Štetiny sú veľmi mäkké
Kefa pasuje a funguje, ale je oproti originálu spred rokv mäkkšia a redšia.
Funguje ako má.
Nasávacia hubica je OK
Původní hubice odešla věkem a doufám že nová vydrží stejně dlouho při téměř denním provozu 5 let.
- kvalita primerana cene produktu
Odporucam si objednat ROZBALENY tovar so ZLAVOU za rozbalenie!
Objednal som si novu (nerozbalenu/nepouzivanu)hubicu na vysavac PATONA PT9523. Na vydajnom mieste som dostal hubicu v otvorenom sacku obmotanom bielou foliou.
Ked som sa opytal pracovnika predajne ALZA, podla coho si mam overit, ze ide naozaj o "novy" tovar a nie "rozbaleny" tovar (ako sa lisia), kedze hubica bola v otvorenom sacku, povedal mi, ze v tomto pripade sa to neda, lebo tieto "nahradne" diely na vysavace sa distribuuju takouto formou, ze maju velke mnozstvo dielov v jednom vekoobchodnom baleni, ktore potom iba prebalia do sacka, obalia foliou a davaju zakaznikom.
V skutocnosti si teda neviete ziadnym sposobom ako zakaznik overit, ci ide o "rozbaleny" alebo "novy" tovar, zaruka je tam (pokial viem) uplne rovnaka, takze je podla mojho nazoru uplne zbytocne platit navyse za "novy" tovar, ktory dostanete v otvorenom/rozbalenom sacku - v tomto pripade odporucam usetrit nejake to euro a vybrat si "rozbaleny" tovar.
- Tiché vysávanie
Pôvodná veľa nevydržala, dúfam , že nová poslúži dlhšie
Rovnako dobrý ako predošlá hlavica.
Ďakujem, spokojnosť
Miele SBB 400-3
Pridané: 20. decembra 2022
(naposledy upravené 20. decembra 2022)
Zakúpený v MALL.SK
Veľký záber, výborná manipulácia
- Rýchlosť dodania a výborná informovanosť.
Jolly NS3
Pridané: 12. decembra 2022
(naposledy upravené 12. decembra 2022)
Zakúpený v Prevysavace.sk
- vďaka presným parametrom v popise som si zvolila ten správny produkt, ktorý som potrebovala
Podlahová hubica je vybavená zámkom, ktorý zabezpečuje jej spojenie s trubicou a odisťuje sa jednoducho zatlačením tlačidla. Je to veľmi praktické pri manipulácii. Jej ohybný kĺb umožňuje dobrý prístup k nábytku i do kútov miestnosti.
- pasuje do radiátorov Korado
- hadica mohla byť o 30 cm dlhšia
spĺňa svoj účel
Po 1,5 roku používania sa mi na pôvodnej hubici dodanej k vysávaču odtrhla silikónová hadica v ohybnom kĺbe. Preto som si objednal novú hubicu. V ponuke e-shopu však je len hubica ETA 9800 00014 bez zámku. Až po kontakte s pracovníkmi Ety som sa dozvedel, že je možné objednať tiež hubicu ETA 9800 00015, ktorá je vybavená poistným zámkom ako pôvodná hubica dodávaná s vysávačom.
Super turbohubica
- je to presne to čo som potreboval a navyše originálny výrobok so všetkými funkciami a nie nejaká lacná náhrada
- dobré a kvalitné
Zobrazujem 141 - 160 zo 368 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Ďalšie »